luni, 5 aprilie 2021

Adaptarea la suprasolicitarea profesională

 Dragi colegi,

Asociaţia pentru Educaţie şi Formare "TopFormalis" din Oradea vă invită la webinarul cu tema:

  • ADAPTAREA LA SUPRA SOLICITAREA PROFESIONALĂ

Evenimentul va avea loc  marți, 20 aprilie 2021 între orele 18 - 20 pe platforma on-line GOOGLE-MEET. În acest context, este nevoie ca participanții să dețină o adresă de gmail pentru conectare. Pentru a vă putea loga pe platformă, este important să vă instalați aplicația sus-numită pe laptop, telefon sau tabletă, descărcând-o direct din Google. Pentru detalii suplimentare privind partea tehnică, vă rog să îl contactați pe d-l Kormendi Gyula, la adresa de e-mail kormendi_g@yahoo.com 

Link-ul necesar pentru a vă conecta îl veți primi în ziua evenimentului la adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat.



Webinarul se adresează tuturor elevilor, studenţilor, părinţilor şi profesorilor interesaţi în identificarea unor mecanisme de adaptare eficientă la situațiile de stress profesional.


Evenimentul face parte din Proiectul "Clubul Prietenilor TopFormalis" inclus în Calendarul Activităţilor Educative Judeţene Bihor, nr.28 din 13 octombrie 2020.

  • Moderator - prof.psih.drd. ALIN CREȚU (Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Orizont” Oradea, structura Tileagd( & Prof. consilier școlar drd. CRINA CREȚU (Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Oradea)..
Termen limită pentru înscrieri - duminică, 18 aprilie 2021.

Informaţii suplimentare puteţi obţine de pe blogul http://topformalis.blogspot.ro sau direct de pe site-ul Asociaţiei pentru Educaţie şi Formare "TopFormalis" din Oradea, disponibil la adresa https://sites.google.com/site/topformalisoradea Butonul conţinând titlul activităţii menţionate - "Adaptare la suprasolicitare".

Vă rugăm să diseminaţi evenimentul nostru către toţi colegii potenţial interesaţi!

  1. De asemenea, vă invităm să ne urmăriți cele mai importante activități desfășurate până în prezent pe canalul de YouT
ube al Asociației TopFormalis!

Vă așteptăm cu drag la un nou eveniment MARCA TOPFORMALIS!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu