marți, 26 mai 2020

Simpozion Național cu participare internațional

Dragi colegi,
Asociaţia pentru Educaţie şi Formare "TopFormalis" din Oradea organizează marţi, 23 iunie 2020, începând cu ora 18.00 on-line pe platforma ZOOM Simpozionul Naţional cu participare internațională având tema:
  • PROMOVAREA EDUCAȚIEI NON-FORMALE ÎN ȘCOLI PRIN PROIECTE EDUCATIVE ȘI ACTIVITĂȚI EXTRACURRICULARE/EXTRAȘCOLARE
Evenimentul se adresează participanţilor la concursul "Şcoala altfel - Campionii!", ediţia a VII-a, 2020, precum şi tuturor elevilor, profesorilor şi studenţilor interesaţi de problemele educaţiei non-formale în societatea contemporană, respectiv în implementarea modelelor de bună practică în domeniul activităţilor extracurriculare.

Activitatea face parte din Proiectul Școala altfel - campionii!", ediţia a VII-a, 2020, cod CAERI 183.

Vă invităm să vă înscrieţi la acest Simpozion , trimiţându-ne un rezumat în limba română, în limita a 150-200 de cuvinte, a unei activităţi extracurriculare pe care aţi desfăşurat-o în cadrul Programului "Şcoala altfel" - 2020, în unitatea dvs. de învăţământ. Rezumatele vor trebui trimise in document ataşat Word, cu caractere diacritice şi vor conţine, alături de abstractul menţionat, titlul activităţii, numele şi prenumele autorului / autorilor, unitatea şcolară unde a avut loc activitatea, respectiv numărul dvs. de telefon și adresa de e-mail. Ne propunem ca toate materialele primite să apară într-un volum de rezumate cu ISBN de la Editura Aureo din Oradea, iar autorii celor mai valoroase activităţi prezentate vor fi invitaţi să scrie un articol ce va apărea în Revista "Educaţia omului de azi pentru lumea de mâine", revistă indexată în două Baze de Date Internaţionale. Adresa la care vă invităm să ne trimiteţi aceste materiale este topformalis@gmail.com 

De asemenea, ne propunem ca volumului de rezumate să îi atașăm și un CD conținând materialele în format PowerPoint prezentate la simpozion. De aceea, este posibil ca volumul tipărit să fie disponibil abia după terminarea simpozionului. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Termen limită pentru trimiterea rezumatelor și a prezentărilor PowerPoint - 20 iunie 2020.

Pentru a vă putea loga pe platforma ZOOM , este important să vă instalați aplicația sus-numită pe laptop, telefon sau tabletă, descărcând-o direct din Google. Pentru detalii suplimentare privind partea tehnică, vă rog să îl contactați pe d-l Kormendi Gyula, la adresa de e-mail kormendi_g@yahoo.com El va fi persoana care, în cursul zilei de marți, 23 iunie 2020 vă va trimite link-ul pentru a vă putea loga la întâlnirea noastră de pe platformă.

Informaţii suplimentare puteţi obţine de pe blogul http://topformalis.blogspot.ro sau direct de pe site-ul Asociaţiei pentru Educaţie şi Formare "TopFormalis" din Oradea, disponibil la adresa https://sites.google.com/site/topformalisoradea Butonul conţinând titlul activităţii menţionate - "Gala Premiilor TopFormalis".

Vă rugăm să diseminaţi evenimentul nostru către toţi colegii potenţial interesaţi!


Vă aşteptăm cu drag la un nou eveniment marca TOPFORMALIS!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu