miercuri, 19 februarie 2020

Utilizarea metodelor non-formale de evaluare în actul didactic

Dragi colegi,
Asociaţia pentru Educaţie şi Formare "TopFormalis" din Oradea vă invită la workshop-ul cu tema:
  • UTILIZAREA METODELOR NON-FORMALE DE EVALUARE ÎN ACTUL DIDACTIC
Evenimentul va avea loc marţi, 12 mai 2020 între orele 16.-17.30, pe platforma on-line ZOOM-MEETING. Pentru a vă putea loga pe platformă, este important să vă instalați aplicația sus-numită pe laptop, telefon sau tabletă, descărcând-o direct din Google. Pentru detalii suplimentare privind partea tehnică, vă rog să îl contactați pe d-l Kormendi Gyula, la adresa de e-mail kormendi_g@yahoo.com El va fi persoana care, în cursul zilei de marți, 12 mai 2020 vă va trimite link-ul pentru a vă putea loga la întâlnirea noastră de pe platformă.




Workshop-ul se adresează tuturor elevilor, studenţilor, părinţilor şi profesorilor interesaţi în conştientizarea importanţei privitoare la lorcul şi rolul strategiilor didactice non-formale, respectiv în familiarizarea acestora cu diferite metode, tehnici şi situaţii de învăţare non-formale.

Evenimentul face parte din Proiectul "Clubul Prietenilor TopFormalis" inclus în Calendarul Activităţilor Educative Judeţene Bihor, nr.63 din 9 octombrie 2019.
  • Moderatori - prof. NADIA BOCHIŞ & MIHAELA CHEREGI (Colegiul Tehnic "Traian Vuia" Oradea).
Termen limită - duminică 10 mai 2020.

Informaţii suplimentare puteţi obţine de pe blogul http://topformalis.blogspot.ro sau direct de pe site-ul Asociaţiei pentru Educaţie şi Formare "TopFormalis" din Oradea, disponibil la adresa https://sites.google.com/site/topformalisoradea Butonul conţinând titlul activităţii menţionate - "Evaluarea non-formală".

Vă rugăm să diseminaţi evenimentul nostru către toţi colegii potenţial interesaţi!


Vă aşteptăm cu drag la un nou eveniment marca TOPFORMALIS!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu