miercuri, 8 mai 2019

Arta, meta-comunicării în activităţile didactice şi extradidactice

Dragi colegi,
Asociaţie pentru Educaţie şi Formare "TopFormalis" din Oradea în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Caraş-Severin organizează cursul cu tema:
  • ARTA META-COMUNICĂRII ÎN ACTIVITĂŢILE DIDACTICE ŞI EXTRADIDACTICE
Evenimentul va avea loc în perioada 15-17 iunie 2019 la Pensiunea Babacaia din localitatea Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin.



Cursul este inclus în Oferta Educaţională a Casei Corpului Didactic Caraş-Severin avizată de Ministerul Educaţiei Naţionale pentru anul şcolar 2018 / 2019 şi se finalizează cu obţinerea unei Adeverinţe însumând un total de 20 de ore de formare.

Cursul se adresează cadrelor
didactice interesate de problematica îmbunătăţirii calităţii procesului de învăţământ prin dezvoltarea / valorificarea abilităţilor de comunicare non-verbale şi para-verbale în cadrul activităţilor didactice şi extradidactice.
  • Lector invitat: prof.psih. ALIN CREŢU - Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă "Orizont" Oradea, structura Tileagd.
Termen limită pentru înscrieri - vineri, 31 mai 2019 pentru cursanţii din judeţul Bihor, respectiv vineri, 7 iunie 2019 pentru cei din Caraş-Severin.


Informaţii suplimentare puteţi obţine de pe blogul http://topformalis.blogspot.ro sau direct de pe site-ul Asociaţiei pentru Educaţie şi Formare "TopFormalis" din Oradea, disponibil la adresa https://sites.google.com/site/topformalisoradea Butonul conţinând titlul activităţii menţionate - "Arta meta-comunicării".

Vă rugăm să diseminaţi evenimentul nostru către toţi colegii potenţial interesaţi!


Vă aşteptăm cu drag la un nou eveniment marca TOPFORMALIS!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu