joi, 7 martie 2024

EDUCAȚIA TEHNOLOGICĂ VS. EDUCAȚIA PROFESIONALĂ

    Dragi colegi,

Asociaţia pentru Educaţie şi Formare TopFormalis" din Oradea vă invită la workshop-ul cu tema:

  • EDUCAȚIA TEHNOLOGICĂ vs. EDUCAȚIA PROFESIONALĂ

Evenimentul va avea loc  marți, 26 MARTIE 2024 între orele 16 - 19 la Colegiul Tehnic „Traian Vuia” Oradea (str. Constantin Brâncoveanu, nr. 12A, sala 13).


Scopul workshop-ului este reprezentat de încurajarea tuturor elevilor, studenților, profesorilor și părinților în construirea și promovarea unor rețele suport în domeniul educației tehnologice, respectiv al celei profesionale.
 
Nu se percepe nicio taxă de participare la workshop, însă toți participanții sunt încurajați să facă donații în contul Asociației pentru Educație și Formare „TopFormalis” din Oradea sau la locul desfășurării activității de formare.

Evenimentul face parte din Proiectul "Clubul Prietenilor TopFormalis", ediția a VIII-a,  inclus în Calendarul Activităţilor Educative Judeţene al Inspectoratului Școlar Județean Bihor nr. 15 din 20.09.2022.


Moderator: Prof. ANAMARIA AXINTE (Colegiul Tehnic „Traian Vuia” Oradea) & Prof. GABRIELA SUSA (Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Orizont” Oradea)





Înscrierile se pot face prin completarea unui formular Google. În acest sens, vă rugăm COMPLETAȚI FORMULARUL

Elevii şi studenţii nu vor completa acest formular şi se vor înscrie direct, trimiţând un mesaj la adresa de e-mail topformalis@gmail.com. Important!!! Persoanele care NU vor completa Formularul de înregistrare, NU vor putea primi Diploma de participare!!!

Termen limită pentru înscrieri - duminică, 24 martie 2024.

Informaţii suplimentare puteţi obţine de pe blogul http://topformalis.blogspot.ro sau de pe pagina GoogleClassroom pe care o puteti accesa folosind codul ill6rgb

De asemenea, vă invităm să urmăriți cele mai importante activități ale Asociației pentru Educație și Formare „TopFormalis” din Oradea pe canalul propriu de YouTube. În acest sens, cea mai recentă postare - https://www.youtube.com/watch?v=CPj3roWlhok 

Vă rugăm să diseminați acest anunț către toți colegii potențial interesați!

Datorită numărului foarte mare de participanți preconizat a se înscrie la acest workshop nu vom mai putea posta pe acest blog, cu regularitate, numele lor și unitatea școlară din care provin. Cu toate acestea, periodic, vom trimite mesaje de confirmare prin e-mail pentru toți cei care s-au înregistrat on-line. 

Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare! 

Vă așteptăm cu drag la un nou eveniment marca TOPFORMALIS!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu