sâmbătă, 3 decembrie 2022

 Dragi colegi,

Asociaţia pentru Educaţie şi Formare "TopFormalis" din Oradea vă invită la

  • TOMBOLA TOPFORMALIS & CRĂCIUN ÎN FAMILIA TOPFORMALIS, ediţia a II-a
Evenimentul va avea loc marţi, 13 decembrie 2022 între orele 19-20, la Clubul de Dans „EXCLUSIVE” din Oradea, str. Ioan Budai Deleanu, nr. 1. Nu sunt necesare înscrieri prealabile.
 
Informaţii suplimentare puteţi obţine de pe blogul http://topformalis.blogspot.ro 

De asemenea, vă invităm să urmăriți cele mai importante activități ale Asociației pentru Educație și Formare „TopFormalis” din Oradea pe canalul propriu de YouTube.

Vă rugăm să diseminați acest anunț către toți colegii potențial interesați!

Vă așteptăm cu drag la un nou eveniment MARCA TOPFORMALIS!



Regulamentul Tombolei TopFormalis:
  • La eveniment pot participa toţi membri şi simpatizanţii Asociaţiei pentru Educaţie şi Formare "TopFormalis" care doresc să ofere sau să primească un cadou cu ocazia Sfintei Sărbători a Crăciunului.
  • Pentru a putea participa la tombolă, fiecare persoană interesată va trebui să aducă un obiect / cadou având contravaloarea cuprinsă între 20 şi 40 lei, pe care îl va lăsa, anonim, într-un sac netransparent amplasat la intrarea în sala de activitate. După introducerea cadoului în sac, persoana îşi va înscrie numele complet pe un tabel aflat în apropiere. Nu vor putea participa la Tombolă decât persoanele care au depus cadoul în sac, respectiv şi-au trecut numele pe tabel.
  • Se va verifica dacă numărul de cadouri din sac corespunde cu numărul persoanelor înscrise pe listă, iar în caz că cele două valori nu corespund, se va încerca rezolvarea problemei.
  • După înscrierea tuturor participanţilor, Moș Crăciun reprezentat de un membru al Asociaţiei care nu participă la Tombolă va extrage câte un cadou şi îl va oferi fiecărei persoane, în ordinea de pe listă. Aceasta nu poate refuza cadoul decât în situaţia în care obiectul primit este exact cel pe care ea l-a depus în sac. Altfel, persoana va trebui să ghicească cine i-ar fi putut oferi acel cadou, având dreptul la o singură încercare. În caz ca reuşeşte să ghicească numele donatorului, persoana bizată poate câştiga un premiu suplimentar.
  • Tombola se încheie în momentul în care toţi participanţii au primit câte un cadou.
  • Nu se fac înscrieri prealabile, ci doar în momentul sosirii la eveniment şi depunerii cadoului în sac.

Vă mulțumim și sperăm să petrecem împreună un nou moment minunat MARCA TOPFORMALIS!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu