joi, 20 iunie 2024

Gala Premiilor TopFormalis, ediția a IX-a, 2024

 Dragi colegi,

Asociaţia pentru Educaţie şi Formare "TopFormalis" din Oradea organizează vineri, 28 iunie 2024, începând cu ora 17.00 la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Orizont”, structura Tileagd (Str. Unirii, nr. 30, localitatea Tileagd, județul Bihor) Simpozionul Naţional cu tema:
  • PROMOVAREA EDUCAȚIEI NON-FORMALE ÎN ȘCOLI PRIN PROIECTE EDUCATIVE ȘI ACTIVITĂȚI EXTRACURRICULARE/EXTRAȘCOLARE
şi
  • GALA PREMIILOR TOPFORMALIS, ediţia a IX-a
Cele două evenimente se adresează participanţilor la concursul "Şcoala altfel - Campionii!", ediţia a IX-a, 2024, precum şi tuturor elevilor, profesorilor şi studenţilor interesaţi de problemele educaţiei non-formale în societatea contemporană, respectiv în implementarea modelelor de bună practică în domeniul activităţilor extracurriculare.
Cele două activităţi fac parte din Proiectul !Şcoala altfel - campionii!", ediţia a IX-a, 2024, cod CAERI 149.



Cei care nu s-au înscris la Concursul menționat, dar doresc să participe la Simpozionul Naţional menţionat sunt invitaţi ca până joi, 27 iunie 2024 să ne trimită un document Word conţinând rezumatul unei activităţi extracurriculare desfăşurate în unitatea de învăţământ de unde provin în limita a 150-200 cuvinte. Adresa de corespondenţă este topformalis@gmail.com

Informaţii suplimentare puteţi obţine de pe blogul http://topformalis.blogspot.ro postarea conţinând titlul activităţii menţionate - "Gala Premiilor TopFormalis".

Vă rugăm să diseminaţi evenimentul nostru către toţi colegii potenţial interesaţi!

VĂ AŞTEPTĂM CU DRAG LA UN NOU EVENIMENT MARCA TOPFORMALIS!

joi, 13 iunie 2024

Activități TopFormalis la Budapesta

 Dragi colegi,

Asociația pentru Educație și Formare „TopFormalis” din Oradea vă invită să luați parte la următoarele evenimente academice:

  • Workshop pe probleme de strategii non-formale utilizate în educația tinerilor - organizator: Consiliul Europei, Departamentul de Tineret, Centrul European de Tineret din Budapesta - http://www.coe.int/en/web/youth/eyc-budapest
  • Vizitarea orașului Budapesta (intenționăm să propunem un tur ghidat);
  • workshop pe probleme de învățare pe întreg parcursul vieții - eveniment organizat în cadrul celei de a X-a Ediții a International Conference in LongLife Education and learning - www.iclel.com 

Toate aceste 3 evenimente vor avea loc marți, 9 iulie 2024 începând cu ora 10 la Budapesta. Cei interesați pot participa la toate acestea sau doar la o parte dintre ele.

Scopul urmărit este reprezentat de conștientizarea profesorilor referitor la importanța educației non-formale în contextul învățării pe întreg parcursul vieții, precum și instrumentalizarea acestora cu tehnicile de predare / învățare / evaluare cele mai moderne practicate la nivel european în acest sens.


Asociația pentru Educație și Formare „TopFormalis” din Oradea nu percepe nicio taxă de participare la aceste evenimente, însă există o serie de cheltuieli care se achită individual de către fiecare participant în funcție de opțiunea de a participa la unul sau mai multe evenimente. Astfel:

  • transportul cu microbus sau autocar - estimativ 200 lei / persoană, în funcție de numărul total de solicitări;
  • participarea la workshop-ul organizat de Consiliul Europei este gratuită;
  • turul ghidat al Budapestei se achită individual, pretul nefiind încă definitivat;
  • participarea la Conferinta ICLEL ca simplu audient include Certificatul de participare, o masă de prânz, respectiv accesul la lucrările în plen, pe secțiuni și la workshop. Taxa se achită în ziua prezentării direct la organizatori. Pentru detalii despre această taxă, vă rugăm să contactați reprezentanții TopFormalis.

Asociația pentru Educație și Formare „TopFormalis” din Oradea nu este organizator la nici unul dintre aceste evenimente, drept care nu putem oferi diplome de participare. Aceste documente este posibil să fie oferite doar de către organizatorii CoE si ICLEL.

Termenul limită pentru înscrieri este marți, 25 iunie 2024. Înscrierile se pot face trimițând un mesaj la adresa de e-mail topformalis@gmail.com în care vor fi precizate numele, prenumele, unitatea de învățământ, datele de contact, preferința pentru participarea la activitățile menționate, respectiv forma de transport solicitată.

Programul zilei de 9 iulie 2024 va fi comunicat ulterior!

Informaţii suplimentare puteţi obţine de pe blogul http://topformalis.blogspot.ro 

De asemenea, vă invităm să urmăriți cele mai importante activități ale Asociației pentru Educație și Formare „TopFormalis” din Oradea pe canalul propriu de YouTube. În acest sens, cea mai recentă postare - https://www.youtube.com/watch?v=DEhba66Eyc0 

 Vă rugăm să diseminați acest anunț către toți colegii potențial interesați!

Vă așteptăm cu drag la un nou eveniment MARCA TOPFORMALIS!